De inschrijving voor de komende Wandel4Daagse 2024 is gestart.

Vanaf nu kan je digitaal inschrijven. Er staan twee digitale inschrijfformulieren voor je klaar:

Inschrijven basisschoolkind

Als je kiest voor het digitale formulier inschrijven basisschoolkind, heb je de mogelijkheid om aan te geven via welke school en groep de inschrijving plaats vindt. Via de school ontvang je te zijner tijd een gepersonaliseerde startkaart met je naam, school en groep. Van een aantal scholen hebben wij geen gegevens ontvangen. Hierdoor hebben wij enkel de naam van de school (zonder groepsindeling) op kunnen nemen. Op de startkaart komt dan enkel je naam en de naam van school te staan.

Tot en met 30 april 2024 is het mogelijk om het digitaal formulier basisschoolkind te gebruiken. Als je binnen deze periode bent ingeschreven, ontvang je de startkaart en medaille via school. Na deze datum kan je enkel nog digitaal inschrijven als individuele deelnemer en dien je de startkaart zelf op te komen halen bij De Wildacker (zie hieronder). Na 30 april bedraagt het inschrijfgeld € 7,50 per persoon.

Inschrijven Individuele deelnemers

Als je kiest voor het digitaal formulier inschrijven individuele deelnemer, dan kan je tot maximaal 20 personen per inschrijfformulier inschrijven. Het is dus naast individueel, ook mogelijk om als groep in te schrijven. De startkaart kan je op komen halen bij wijkcentrum De Wildacker op:

  • maandag 3 juni van 19:00 uur tot 21:00 uur
  • dinsdag 4 juni vanaf 17:30 uur
    Succes met inschrijven en we zien je graag bij de 46ste Wandel4Daagse 2024.

Mocht je naar aanleiding van het inschrijven vragen hebben, mail dan naar inschrijving@vierdaagsegoirle.nl.