46ste Goirlese Wandel4Daagse

De 46ste Goirlese Wandel4Daagse wordt gehouden van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2024.

Voor wie

De Goirlese Wandel4Daagse is er voor iedereen van 0 tot en met 100 jaar (ouder kan en mag natuurlijk ook). Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen.


Afstanden & routes

Zoals elk jaar kan er ook dit jaar weer gekozen worden uit de volgende afstanden, namelijk: 3 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. De 3 kilometer is uitermate geschikt voor alle kleuters en peuters. Deze gaat voornamelijk over verharde wegen. Geen probleem dus voor wandelwagens, buggy’s, bolderkarren, scootmobiel en ander rijdend materiaal.

Dit jaar hebben we weer een poging gedaan om plekjes te zoeken waar we niet of bijna nooit zijn geweest. We kiezen elke dag voor een andere richting. Denk hierbij aan Gorp en Roovert, de Regte Heide, richting Riel en op vrijdag de traditionele feestelijke intocht.

Start

De start en aankomst is dit jaar weer bij:
Wijkcentrum de Wildacker
van Hogendorpplein 73
5051 ST  Goirle
Tel. 013-534 24 47

Dagelijks kan je starten tussen 18.00 uur en 18.30 uur vanaf wijkcentrum de Wildacker. Voor vrijdag, de intochtdag, gelden uiteraard andere tijden. Hierover wordt je geïnformeerd tijdens de Wandel4Daagse.


Slotavond

Traditioneel wordt de slotavond weer een spontane inhuldiging met bloemen, snoepkettingen, vlaggen, spandoeken en muziek. De thuisblijvers kunnen die avond de wandelaars inhalen vanaf 19.30 uur. Nadere bijzonderheden worden hierover nog bekend gemaakt tijdens de Wandel4Daagse. De verzamelplaats is dit jaar op het Oranjeplein. De intocht gaat dan via de Kalverstraat, Tilburgseweg, Dorpsstraat en van Hogendorpplein naar wijkcentrum de Wildacker.