45ste Goirlese Wandelavondvierdaagse

De 45ste Goirlese Wandelavondvierdaagse wordt gehouden van
dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni 2023.

Voor wie

De Goirlese Wandelavondvierdaagse is er voor iedereen van 0 tot en met 100 jaar (ouder kan en mag natuurlijk ook). Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen.

De afstanden

Zoals elk jaar kan er ook dit jaar weer gekozen worden uit de volgende afstanden, namelijk: 3 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. De 3 kilometer is uitermate geschikt voor alle kleuters en peuters. Deze gaat voornamelijk over verharde wegen. Geen probleem dus voor wandelwagens, buggy’s, bolderkarren, scootmobiel en ander rijdend materiaal.

De routes

Dit jaar hebben we weer een poging gedaan om plekjes te zoeken waar we niet of bijna nooit zijn geweest.
We kiezen elke dag voor een andere richting. Denk hierbij aan Gorp en Roovert, de Regte Heide, richting Riel en op donderdag de traditionele feestelijke intocht.

De startplaats

De start en aankomst is dit jaar weer bij:

Wijkcentrum de Wildacker, van Hogendorpplein 73, 5051 ST Goirle,
telefoon 013-5342447.

De starttijden

Dagelijks kan je starten tussen 18.00 uur en 18.30 uur vanaf wijkcentrum de Wildacker. Voor vrijdag, de intochtdag, gelden uiteraard andere tijden. Hierover wordt je geïnformeerd tijdens de Wandelavondvierdaagse.

Slotavond

Traditioneel wordt de slotavond weer een spontane inhuldiging met bloemen, snoepkettingen, vlaggen, spandoeken en muziek. De thuisblijvers kunnen de avond de wandelaars inhalen vanaf 19.30 uur.
Nadere bijzonderheden worden hierover nog bekend gemaakt tijdens de Wandelavondvierdaagse. De verzamelplaats is dit jaar op het Oranjeplein. De intocht gaat dan via de Kalverstraat, Tilburgseweg, Dorpsstraat en van Hogendorpplein naar wijkcentrum de Wildacker.

Meer informatie

Wil je meer informatie, dan kan je bellen met Hans (06-289 76 122). Je kan ook een e-mail sturen. Mail dan naar hvdun@vierdaagsegoirle.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.