Afgelopen maart 2020 werd Nederland en de rest van de wereld opgeschrikt door het coronavirus. Tal van maatregelen werden en zijn afgekondigd om het virus in te dammen en verdere uitbraak van besmetting in de hand te houden. Ook voor ons als organisatie had dit gevolgen. De Wandelavondvierdaagse 2020 ging niet door.
Voor 2021 stond een nieuwe Goirlese Wandelavondvierdaagse gepland, maar helaas hebben wij onlangs moeten besluiten dat ook dit jaar een normale Wandelavondvierdaagse er niet in zit. We moeten ook dit jaar dus weer een jaartje overslaan. Maar in 2022 gaan we zeker weer samen wandelen en staat de 44ste editie al gepland, namelijk van maandag 13 juni 2022 tot en met donderdag 16 juni 2022. Noteer deze data alvast in je agenda.

De Avond4daagse gaat dóór!
Een jaar zonder Wandelavondvierdaagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom kan je ook dit jaar – net als vorig jaar – weer meedoen met de Avond4daagse – Home Edition! De organisatie hiervan is net als vorig jaar in handen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Wij als Stichting Vierdaagse Goirle faciliteren de medailles voor de Avond4daagse – Home Edition! Via de KWBN krijgen wij wekelijks een lijst van de deelnemers met de soort medaille. En die welverdiende medaille wordt op een later tijdstip door ons op je huisadres afgeleverd.
Loop jouw eigen route, vanaf jouw eigen vertrekpunt op jouw eigen moment. En maak er zo jouw eigen feestje van. Lekker veilig en toch leuk. Zo behaal je ook nog eens de enige echte officiële Avond4daagse medaille. Mis dit unieke wandelfeest niet. De Avond4daagse – Home Edition duurt van 29 maart tot en met 30 juni. Deelname kost €6,50. Aanmelden kan vanaf 29 maart via www.avond4daagse.nl. Zoek op plaats (Goirle) en schrijf je in bij jouw lokale Avond4daagse – Home Edition. Veel plezier!

De Avond4daagse – Home Edition, wat is het?
Met de Home Edition biedt de KWBN iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met het gezin. Je kunt vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven….
En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!Hoe meld ik mij aan voor de Avond4daagse – Home Edition?

Vanaf 29 maart 2021 kun jij je inschrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname
€ 6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5 – 5 – 10 kilometer.
Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de route in de app iedere dag. Afwisseling genoeg dus. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis. Makkelijk dus!

Heel veel plezier en succes! Ennuh….
Deel jij jouw avonturen op social media met
#avond4daagsehome.

Alvast bedankt, pas goed op elkaar en op jezelf en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Stichting Vierdaagse Goirle
Comité W4D
Anita, Cristel, Arie, Bert, Bart, Guus, Ad, Ad, Frans en Hans