Als je dit jaar mee wilt doen aan de @Home Edition van de wandelavondvierdaagse 2020, dan kan je je vanaf nu inschrijven via het inschrijfformulier. Klik hier voor het inschrijfformulier. De wandelavondvierdaagse @Home Edition loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2020. Je kan je aanmelden tot en met 28 augustus 2020. De @Home Edition wordt georganiseerd door KWBN ‘powered by’ eRoutes.

De spelregels
De deelnemers wandelen in de periode juni tot en met augustus 2020 vier dagen een afstand van 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer. Deze vier dagen moet je binnen twee weken volbracht hebben. Dus op het moment dat je start met je eigen @Home Edition van je wandelavondvierdaagse, moet je binnen 14 dagen, 4 dagen gelopen hebben. Je kan overdag lopen, in de avond of het weekend, dat maakt verder niets uit. Dat mag je helemaal zelf bepalen. Als je maar binnen 14 dagen je sportieve prestatie afmaakt. Het is natuurlijk essentieel dat je als deelnemer de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op volgt. Vanuit de KWBN zijn hiervoor voorwaarden opgesteld en bij deelname ga je akkoord met deze richtlijnen.

Als je je sportieve prestatie hebt volbracht, ontvang je natuurlijk een medaille. Deze medaille wordt thuis bezorgt door de mensen van de Stichting Vierdaagse Goirle.
Dus dit jaar toch een Goirlese Wandelavondvierdaagse, maar dan een eigen editie, de @Home Edition. Meld je snel aan via het inschrijfformulier. We zouden het leuk vinden als je ons laat weten hoe het is geweest als je gelopen hebt. Een kort stukje tekst met wat foto’s. Wij plaatsen die dan op onze website en Facebookpagina.
Veel plezier, maak er iets leuks en loop gezellig je eigen @Home Edition.

Succes en groetjes van ons