Inschrijving Avond4daagse Home Edition 2021 start vandaag !
Dit jaar kan je weer meedoen met de Avond4daagse – Home Edition! De organisatie hiervan is net als vorig jaar in handen van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Wij als Stichting Vierdaagse Goirle faciliteren de medailles voor de Avond4daagse – Home Edition! Loop jouw eigen route, vanaf jouw eigen vertrekpunt op jouw eigen moment.
De Avond4daagse – Home Edition is van 29 maart tot en met 30 juni. Deelname kost €6,50.

Inschrijven 
Je kan je hier meteen inschrijven voor de Avond4Daagse – Home Edition 2021.
Klik hier om je in te schrijven.

De Avond4daagse – Home Edition, wat is het?
Met de Home Edition biedt de KWBN iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met het gezin. Je kunt vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven….
Vanaf vandaag – 29 maart 2021  – kan jij je inschrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5 – 5 – 10 kilometer.
Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de route in de app iedere dag. Afwisseling genoeg dus. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis. Makkelijk dus!
En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Heel veel plezier en succes!
Deel jij jouw avonturen op social media met
#avond4daagsehome.