Afgelopen maart werd Nederland en de rest van de wereld opgeschrikt door het coronavirus. Tal van maatregelen werden en zijn afgekondigd om het virus in te dammen en verdere uitbraak van besmetting in de hand te houden. Ook voor ons als organisatie had dit gevolgen.

Wij vonden het op dat moment noodzakelijk om te moeten besluiten de 42ste editie van de Goirlese Wandelavondvierdaags 2020 uit te stellen tot ergens in het najaar (in overleg met de gemeente Goirle). De 42ste editie zou gehouden worden van maandag 8 juni tot en met donderdag 11 juni 2020.

Ondertussen hebben we ook moeten besluiten dat het organiseren van een wandelavondvierdaagse er dit jaar niet meer in zit. Het is nog steeds onzeker wat er straks wel of niet kan. Daarom dit jaar geen 42ste editie. We slaan helaas een jaartje over.

Ondertussen heeft de wandelbond (waar wij bij aangesloten zijn) niet stil gezeten. Binnenkort kan je deelnemen aan de
Wandelavondvierdaagse – Home Edition. Je kan dan zelf 4 verschillende routes lopen vanaf een eigen gekozen startpunt (bijvoorbeeld vanaf huis). Dit gaat dan via een speciale app. Na afloop – als je die 4 dagen hebt gelopen – ontvang je thuis een medaille. Medio juni informeren wij jullie hier verder over. Momenteel bevinden de voorbereidingen hiervoor in de eindfase.

Volgend jaar staat de Goirlese Wandelavondvierdaagse 2021 gepland van maandag 7 juni tot en met donderdag 10 juni 2021. We gaan er dan een mooie editie van maken en hopen dat jullie dan weer van de partij zijn en gezellig met ons meelopen.

Alvast bedankt, pas goed op elkaar en op jezelf en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

Stichting Vierdaagse Goirle
Comité W4D
Anita, Cristel, Arie, Bert, Bart, Guus, Ad, Ad, Frans en Hans