naamloos
Laat ons niet in de steek en doe mee!

De laatste tijd lees je in de media steeds meer berichten, dat de Wandelavondvierdaagsen in ons land, in slecht weer zitten en problemen hebben met het rond krijgen van de organisatie omdat er niet voldoende vrijwilligers mee komen helpen.

Bij onvoldoende vrijwilligers, kan de veiligheid van het evenement onvoldoende gewaarborgd worden. En veiligheid dient natuurlijk op de eerste plaats te komen.
Feit is natuurlijk wel, dat door het ontbreken van voldoende vrijwilligers, de Wandelavondvierdaagsen, gedoemd zijn te verdwijnen. En dat mag toch niet gebeuren.

Binnen onze organisatie merken wij ook dat steeds meer vrijwilligers afhaken door allerlei redenen, zoals de leeftijd, gezondheid, het werk etc. etc.

Stilletjes aan beginnen we ons ook zorgen te maken, of we het evenement wel veilig kunnen organiseren!

Daarom doen we een oproep aan iedereen die wat vrije tijd over heeft, om een handje te komen helpen tijdens de komende 40e editie van de Goirlese Wandelavondvierdaagse 2018.

De 40e editie wordt gelopen van maandag 4 juni tot en met donderdag 7 juni.

We zoeken enthousiaste mensen (leeftijd vanaf plm. 16 jaar) die elke avond vanaf plm. 17:30 uur tot plm. 20:30 uur met ons mee willen doen om alles soepel, veilig, verantwoord en gezellig te laten verlopen. Je maakt heel veel kinderen erg blij als je van de partij kunt zijn. En bij wat minder tijd, ben je natuurlijk ook welkom als vrijwilliger.

Laat je ons niet in de steek en doe je mee om er ook dit jaar weer een veilig evenement van te maken?
Meldt je dan aan via vrijwilliger@vierdaagsegoirle.nl.

Bedankt allemaal.

Comité W4Dhart14424228891454412629